עוגה על תחתית לבנה, מקושטת בגרגרי אגוזים ומעט אבקת סוכר, מונחת על שולחן עם מפה ורודה, בסמוך לקפה ופריט נוסף.

עוגת תפוחים וריבת חלב

כותב המתכון: שף אבי ביטון
קל
35 דקות

מצרכים:

1.5 כוסות קמח

0.3 כוסות סוכר

2 ביצים

שקית אבקת אפייה

0.3 כוסות חלב

0.3 שמן קנולה וילי פוד

כפית תמצית וניל

5 תפוחים מקולפים וחתוכים לפלחים

כוס ריבת חלב

2 כפות חמאה בלגית וילי פוד

מעדן פרי פירות יער

אופן הכנה:

 

  1. מערבבים את כל חומרי העוגה.
  2. בסיר קטן מחממים את החמאה הריבה וריבת החלב.
  3. יוצקים את תערובת הריבה לתבנית אפייה קוטר 26 ומעל מסדרים את התפוחים בצורה יפה
  4. יוצקים את התערובת של העוגה ואופים 180 מעלות כחצי שעה.
  5. מגישים עם גלידת וניל טובה.

מתכונים נוספים