תמונה של מנה של פסטה קלועה עם גבינה מומסת, מונחת על פיסת נייר אפייה. על השולחן ישנם כוסות קפה, ספל אדום, ומפית משובצת כחולה ולבנה.

ברד פודינג אפרסקים ושוקולד

כותב המתכון: וילי פוד
קל
60 דקות

מצרכים ל-6-4 מנות:

3 ביצים

1 כוס חלב מרוכז

3 כפות סוכר

1/4 כפית קינמון

8 פרוסות חלה או לחם לבן אחר ללא הקרום

2 קופסאות של חצאי אפרסקים בסירופ קל וילי פוד

100 גר‘ שוקולד לבן )או שוקולד מריר פרווה( חתוך לקוביות

מעט שמן לשימון

אופן ההכנה:

  1. טורפים את הביצים עם חלב , הסוכר והקינמון.
  2. משרים את פרוסות הלחם בתערובת הביצים והחלב–5 דקות.
  3. מרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפייה משומן קלות.
  4. מסדרים על פני התבנית שכבות של לחם, אפרסק, שוקולד ושוב לחם.
  5. עוטפים היטב בנייר אלומיניום וצולים כ–25 דקות על הגריל
  6. . אחרי 15 דקות הופכים מפעם לפעם את התבנית ומגישים חם.

מתכונים נוספים